Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Behandelingen

Hamam sponsmassage

Met de hamam/spons massage gebruiken we een heerlijke warme kompres op je rug met etherishe olieen om je spieren te ontspannen. daarna een bodyscrub met olijf olie en dode zee zout van de rug, armen en achterkant benen .Hierbij word de doden huidcellen verwijderd en word de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de afvalstoffen beter door het lichaam word afgevoerd. Na het verwijderen van de scrub word het lichaam heerlijk ingezeept met pure olijfzeep samen sponsritueel van de achterkant van het lichaam met een heerlijke ontspanningsmassage.

Ter afsluiting een glas water.

Vergeet niet extra water te drinken na een massage om ervoor te zorgen dat de afvalstoffen worden afgevoerdHot-stone massage

De ontspanningsmassage met hot-stone maakt de spieren los en ontspant ze. De warmte van de stenen kan spanning verlichten.

De hot-stone maakt de spieren los en bevorderd op aangename wijze de doorbloedding het heeft een gunstige werking op de organen en de warmte huishouding van het lichaam en kan een diepte ontspanning geven.

De hot-stone massage verbetert de stofwisseling en de bloedcirculatie. deze gaat door de warmte sneller en beter stromen waardoor de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en je lichaam reinigt.

De ontspanningsmassage word uitgevoerd met stenen en etherische olieen.

Ter afsluiting een glas water.

Vergeet niet extra water te drinken na een massage om ervoor te zorgen dat de afvalstoffen worden afgevoerd